Mijn vader zei altijd dat ik ooit kostuumontwerper zou worden. Ik heb altijd al een animator willen zijn, maar als jong meisje begreep ik de technische aspecten van wat ik zou moeten doen om cartoonist te worden niet. Vervolgens, in 2009 ging ik naar de kunstacademie en was in het proces van het leren van meer over de wereld van animatie. Op dat moment had ik besloten dat ik striptekenaar wilde worden, dus begon ik daar met mijn opleiding. Tijdens mijn jaren daar, maakte ik mijn eerste geanimeerde shorts, en werd uitgenodigd om illustraties te doen voor een film genaamd The Last Word of the Month. Het verhaal zelf gaat over twee jonge geliefden die op weekendtrip gaan om oude vrienden te zien, om vervolgens een groep volwassenen tegen te komen die ook op reis gaan. Ze kunnen niet met elkaar opschieten en de volgende dag nemen ze elkaar mee naar het ziekenhuis waar ze seks hebben.

Ik heb veel ervaring omdat ik al heel lang carnavalskostuums maak. Dus ik hoop dat u mijn artikel nuttig vindt.

Ik ben geen professionele kostuummaker, ik ben kostuumhistoricus en ik ben geen ontwerper. Ik weet gewoon veel over hoe kostuums eruit zien, hoe ze worden gedragen en wat ze zijn gemaakt van. Mijn carnaval kostuum blog bevat veel gratis informatie. Dit omvat informatie over de carnaval kostuums die ik heb gemaakt, hoe je je eigen te maken, hoe ze te naaien en nog veel meer. Deze blog bevat veel informatie over mijn kostuum maken. Het bevat veel tips en trucs over hoe je het meeste uit je handgemaakte carnavalskostuums halen. Het bevat ook veel foto's van mijn meest populaire en nuttige carnaval kostuum ontwerpen. Al deze informatie is allemaal gratis. Ik ben gewoon delen wat ik heb geleerd van jarenlange ervaring het maken van mijn carnaval kostuums, met een grote snufje verbeelding.

Op sociale media vind je me hier op Facebook en hier op Instagram als vleselijke.

Ik ben geïnteresseerd in hoe mensen zich kleden in openbare plaatsen en hoe ze zich voelen en handelen rond mensen verkleed als hun favoriete personages uit de Disney en Pixar films. Voor dit bericht ga ik je de top 10 van meest gevraagde Disney Halloween kostuums in Nederland laten zien. Deze kostuums variëren van die gemaakt op een manier om comfortabel te zijn en om er geweldig uit te zien voor degenen die eruit zien als iets uit de film The Nightmare Before Christmas. Dit zijn de 10 meest gevraagde kostuums voor Disney in Nederland. Carnavalskostuums uit Nederland Dus, wie bevat mijn lijst? Nou, het is een beetje een lijst dus laten we aan de slag: 1. Muppet Halloween Kostuum 2. Spiderman Halloween Kostuum 3. Bevroren Halloween Kostuum 4. De Kleine Zeemeermin Halloween Kostuum 5. The Incredibles Halloween Kostuum 6. Pocahontas Kostuum 7. Pocahontas Halloween Kostuum

Vooruitgang

Toen ik klaar was met school werd ik freelance animator en begon ik te werken als animator in een filmbedrijf, dezelfde studio waar ik nu voor werk. Ik besloot ook om mijn eigen kunststudio te openen. De studio draait sinds 2012 en is nu een volwaardige kunststudio. Onze belangrijkste focus ligt op kunst en animatie van de personages uit de "Saving Santa" spel. We zijn begonnen met een eenvoudig idee van het maken van de best uitziende kostuums in de wereld, maar met veel inspanning en inspanning werd het een echt werk. Ik besloot om kostuums te blijven maken, hoe meer je ze maken hoe leuker het is. Als je het leuk vindt wat je hier ziet, vind je misschien ook de kostuums van mijn zus, de "Saving Santa"-kostuums. Het enige verschil is dat mijn zus creëerde ze als een hobby en mijn "Saving Santa" personages zijn de werken van passie.