Aanvraagformulier

Als je contact met me wilt opnemen, mij een bericht wilt sturen of een link van een foto wilt sturen, reageer ik zo snel mogelijk. Deze blog is ook de plek waar ik mijn eigen kostuums en andere items.

Ik ben blij om te zeggen dat ik een aantal leuke kostuums voor u gevonden om door te kijken! Zo ziet de site eruit als u zich op de pagina bevindt: Een snelle herinnering: de kleuren op deze foto zijn mijn versie van de kleuren in de kleuren pagina van carnavalskostuumvergelijk. U ook de andere pagina's met andere kleuren zien. Als je met me mee wilt op het carnavalsfeest, volg dan de link van deze pagina: Het is heel gemakkelijk om een reactie op de pagina toe te voegen. Als u geen commentaar wilt geven, klikt u gewoon op de kleine knop aan de rechterkant van de foto en laat een reactie achter! En, gewoon om duidelijk te zijn, dit is niet een gratis site, dus als je wilt een dollar te doneren aan deze blog of u wilt de site te helpen met reclame, dan kun je het hier doen: Donaties De kleuren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, dus als je een masochist bent, kun je kiezen wat je wilt dragen.

Je bent een schrijver, en je schrijft over carnaval.

Dit is een post over mijn favoriete kostuum van het carnaval seizoen, de dress-up clown kostuum. Zoals ik vaak zeg, ik ben helemaal over nieuwigheid. Het maakt me altijd aan het lachen als ik een nieuw kostuum zie dat zo belachelijk is, zo gek. Ik heb me verkleed als clown, en ik ben altijd verbaasd over hoeveel mensen het nog op hun verlanglijstje hebben staan. Ik hou van een heleboel dingen, maar clowns en dress-ups, zoals ik het zie, zijn niet een van hen. Het kostuum dat ik draag is een clown make-up. Het is een zwarte jurk met een zwart gezicht, en een clownsneus, en een zwarte boog, en een clown clown make-up. En ik draag het omdat ik denk dat het het enige kostuum is dat bij me past. Het heeft alle functies die ik zou willen: een grote neus, een grote lach, een grote glimlach.

Onze openingstijden